ÜNVER’İN MECLİS KONUŞMASI: KURTULAMAZSINIZ

TBMM’DE KONUŞTUM: “BU SORULARDAN KAÇIŞ DA YOK, HESABINI VERMEDEN KURTULUŞ DA YOK...”

Cumhur İttifakı partileri kendilerine soru sorulmasını pek sevmiyor. İktidarsanız muhalefet soracak, siz de cevap vereceksiniz. Bu sorulardan kaçış da yok, hesabını vermeden kurtuluş da yok!

? Cebindeki son para, 12 lirayı eşine bıraktıktan sonra, kendisini evinin balkonundan bırakarak intihar eden 3 çocuk babası Fedai Kuşçu nerede?

? Mersin/Mut’ta günlerdir siftah yapamadan dükkân kapattığını söyleyip oğlum bitmişim, beni affet diye paylaşım yaptıktan sonra, evinin önünde kendini asarak intihar eden Kokoreççi Murat Gümüş nerede?

? Çorlu tren kazasında minicik bedeni paramparça olan 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel nerede?

? Kıyamet günü diyar-ı Dicle’de kurtun kaptığı kuzunun hesabı bile Hz. Ömer’den sorulacakken yoksulluk, yokluk sebepli bu intiharların vebalini üzerinde taşıyan yöneticiler nerede?

? Darbe gecesi yakalanıp salıverilen, FETÖ darbesinin kilit ismi Adil Öksüz nerede?

? Bilmem kaç klasör dosya ile iadesini istedik dediğiniz FETÖ elebaşısı nerede?

? “Yılın ilk çeyreğinde yüzde 7 büyüdük” diyorsunuz. Madem büyüdük; emekliye, memura, işçiye bu büyümeden vermeniz gereken refah payı nerede?

? 1,5 milyar dolar kapora verip ALAMADIĞIMIZ F 35’ler nerede?

? Amerika’ya kızınca Rusya’dan 2,5 milyar dolar verip aldığımız S-400’ler nerede?

? Beşli çeteye milyarlar akıtırken 50 milyon dolar yatırım yapamadığınız için bedavaya peşkeş çektiğiniz tank palet fabrikasında, 2 yılda üretilip Türk ordusuna teslim edilecek 250 adet tank nerede?

? Bakanlığına kendi şirketinden dezenfektan satan, başdanışmanını bayi yapan ya da bayisini başdanışman yapan bakan nerede?

? Mafyadan ayda 10 bin dolar alan siyasetçi nerede?

? Hesabını veremediğiniz Merkez Bankası’nın 128 milyar doları nerede?

?Bir atasözümüz; “hırsız, başkasının malını yedim zanneder ama yediği aslında kendi namusudur.” der.

? Tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunmak, Meclisimizin görevidir. Yetim hakkına göz koyanlara gereğini yapmamak ise suça ortaklık etmektir.

Av İsmail Atakan ÜNVER