TÜRKİYE’NİN VARLIKLARI ROTHSCHİELD AİLESİNE ARMAĞAN!

Arslan BULUT yazdı:

TÜRKİYE’NİN VARLIĞI ROTHSCHİELD’E ARMAĞAN!

Erdoğan: “Türkiye’deki varlıkları Küresel anlamda farklı bir yere oturtmak istiyoruz
***
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Varlık Fonu ve Borsa İstanbul’un yüzde 10 hissesinin Katar’a satılmasıyla ilgili soruya, “Türkiye’deki varlıkları Küresel anlamda farklı bir yere oturtmak istiyoruz” cevabını verdi. Erdoğan, Kanal İstanbul projesine hem yerli, hem küresel taleplerin arttığını açıkladı…

Bir de Celal Eren Çelik‘in haberalternatif.com’daki “Katar Katar Kuşatma” başlıklı yazısını okumak gerek. Çelik, özetle diyor ki; “Katar adına satın almaları, Katar Yatırım Otoritesi yani Katar Varlık Fonu yapıyor. Bu fonun ortaklarını incelediğimiz zaman hepsinde Rothschild bağlantısı bulunduğunu görüyoruz. Bundan da İngiltere’nin, Katar üzerinden Türkiye’nin varlıklarını satın aldığı sonucu çıkıyor. ABD’nin Suudi Arabistan darbesine İngiltere böyle cevap veriyor…”

Peki Kanal İstanbul kimin olacak? Erdoğan açıkça, “Türkiye’deki varlıkları Küresel anlamda farklı bir yere oturtmak istiyoruz. Kanal İstanbul projesine hem yerli, hem küresel taleplerin arttı” dediğine göre Kanal İstanbul da Katar üzerinden Rothschild‘lere, devlet olarak da İngiltere’ye tescillenecek!

Sonuçta “Türkiye ekonomisi” dediğinizde, Türklerin elinde ne kalacak?

Türklerin sermayesi kediye yüklenmiş… Kuyumcu kalfası, her gün bir altını kediye bağladığı kurdelenin içine sarıp dışarı gönderiyormuş. Sonunda bu altınlarla bir dükkân açmış! Burada ise Türkiye’nin mal varlığı, her gün üçer beşer, Rothschild‘lere tapulanıyor!

Berat Albayrak, bu satışlara imza atmak istemediği için mi “Allah sonumuzu hayretsin” diyerek istifa etti acaba? Öyle ya, adı tarihe geçecek…

* Faripiravir, belki ciğerleri temizliyor ama vücutta büyük hasarlar bırakıyor. Vücut, bu hasarları telafi edebilir mi?

* Türkiye, kaybettiği varlıklarını bir daha geri alabilir mi?

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/turkiyenin-varligi-rothschilde-armagan57553yy.htm

Eğer halk uyanmazsa varlık fonuna devredilen Halk bank, Ziraat bankası, Vakıf bank, Tpao, Botaş, Mke, Borsa Istanbul, Çaykur, Aselsan ve Tersaneler, Katar üzerinden Siyonistlere satılacak. Böylece vatana ihanette sınır tanımayan Erdoğan ve ekibi görevini tamamlamış olacak. Türk halkı uyandığında, poposundaki donunun olmadığını fark edecek. Gerilerden gelen bebeler ve çocuklar akp’ye oy veren babalarına ve dedelerine küfredecek. Öte yandan Siyonistlere büyük bir sadakat ile hizmet eden Erdoğan bir asır önce Malaya zırhlısı ile ülkemizden kaçan vatan haini Vahdettin gibi kaçacaktır, akp’ye oy verenler de kafalarını duvarlara vuracaktır. Fakat bu hiçbir fayda sağlamayacaktır.