TAM İNANIYORDUM Kİ?

TAM İNANIYORDUM Kİ……

Kim yazmışsa ne güzel yazmış, paylaşmazsam yazana ayıp etmiş olurum.

*******

Tam “İNANACAM” ..! Askerin başına geçirilen çuval, ve reisin *ne notası, müzik notasımı veriyorsunuz*dediği geliyor aklıma.

Tam “İNANACAM” ..! ”sahte diploma ” , “Ayakkabı kutuları”, “Para kasaları”, ”Sıfırladın mı oğlum”, ”bir kaç milyon kaldı baba’‘ geliyor aklıma.

Tam “İNANACAM”.! Rıza Zarrap, “700 milyonluk saat”; tüyü bitmemiş yetim hakları geliyor aklıma.

Tam “İNANACAM”.! Bakara, makara” ve camilerde, Hac’da boy boy poz veren; elinde Kuran’la siyaset yapan “Din” tüccarı sahtekarlar geliyor aklıma. Sonra O bakaracı görevden azlediliyor, biraz kenarda bekletilip, Büyükelçi yapılıyor. çıkmıyor aklımdan..

Tam “İNANACAM”..! Davul, zurnalı karşılanan PKK-PYD İŞİDLİ teröristler geliyor aklıma.

”Kazılan hendekler” kahraman Şehitler, kahraman Gaziler, döşenen mayınlar, ve bunlara göz yumanlar geliyor aklıma.

Tam “İNANACAM” ..! BOP Eş başkanı REİS, İsrail, Amerika, emperyalistler geliyor aklıma.

Tam “İNANACAM” ..! Kızılay Maden Suyu şişesine kadar ‘‘KALDIRILAN T.C.’‘, Andımız, Ulusal Bayramlar; alçakça indirilen Bayraklar geliyor aklıma.

“İstiklal Marşı’na ne gerek var.” diyenler, Türkiye Cumhuriyeti adından rahatsız olanlar, Atatürk e, cumhuriyete düşman meclis başkanı,”Türk bayrağı olmasın, Türkiye Bayrağı” olsun diyenler geliyor aklıma.

Tam “İNANACAM” ..! SAHTE, MÜHÜRSÜZ, ÇALINAN OY PUSULALARI, KUKLA Y.S.K., Dağıtılan kömürler, makarnalar; suyu, elektriği olmayan köylere gönderilen buzdolapları, çamaşır makineleri geliyor aklıma.

Tam “İNANACAM” ..! Kıbrıs, Ege’deki 18 adalar geliyor aklıma.

Daha neler geliyor, neler aklıma.

Madenlerde birilerinin çıkarı için ölen işçiler; TARİKAT YURTLARINDA tecavüze uğrayan masum çocuklar,bunları savunan hükümetimiz ve yalanları geliyor aklıma.

Satılan, yandaşlara peşkeş çekilen, yağmalanan, talan edilen, FABRİKALARIMIZ, KURUMLARIMIZ geliyor aklıma.; Üstelik kurdukları BİR TEK FABRİKA BİLE YOK iken; Yabancıların her türlü; tohumdan, diş macununa, deterjanından, arabasına kadar; sömürenler rahat etsin diye değiştirilen gümrük kanunları geliyor aklıma; Aslında devletin yapması gerekirken; devletin parası ile,TEDAVİ OLMASAK BİLE PARASINI ÖDEDİĞİMİZ hastane yapıp, rant elde eden yabancı sermaye ve yandaşlar; GEÇMESEK BİLE parasını ödediğimiz maliyeti yüksek *VURGUN* köprüleri, oto yollar, tüp geçitler ve İFLAS ETTİRİLEN TARIM,Dışarıdan alınan SAMANLAR, HAYVANCILIK,GÖZÜMÜZÜN NURU SATILAN ŞEKER FABRİKALARIMIZ, VE bunlardan UTANMAYAN BAKANLARIMIZ geliyor aklıma.

Tam “İNANACAM”..! Bir de açlıktan kıvransa bile bunlara tepki gösteremeyen, gösterdiğinde SAHTE , UYDURULAN SUÇLAMALARLA SİNDİRİLMİŞ halkımız geliyor aklıma…

Dünya’nın en pahalı suyu, elektriği, benzini, doğal gaza, ha bire, dolar nedeniyle denilerek tekrar tekrar yapılan zamlar; dolar düşünce düşürülmeyen o zamlar geliyor aklıma.

Bir de “Gemicik”ler, yatlar, villalar, saraylar, haram parayla hacca gidenler, saltanat sürenler, her yerde TORPİLSİZ yürümeyen işler geliyor aklıma.

Bu aziz Türk Milleti’ne kurşun sıktıran, uşak, maşa, hain, alçak Fetö ve onun elini öpmek için sıraya girip, ZERRE KADAR BEDEL ÖDEMEYEN ve hatta ÖDÜLLENDİRİLEN, ahlaksızca hala siyaset yapanlar, Ben bu davanın savcısıyım diyenler; bir de ne acı ki O NAMUSSUZLARIN BEDELİNİ ÖDEYEN masumlar, haksızlığa uğrayıp, hala hukuk, adalet bekleyen, HAPİSHANEDE YILLARCA YATIRILAN, Atatürkçüler, vatanseverler geliyor aklıma.
Ekonomiyi istedikleri gibi idare edip, bütün hazineyi çarçur etmek için, Babacan gibi dünyaca saygın bir ekonomistin kovulması ve hazineyi boşaltıp, fabrikalarımızı yandaşlarına satıp, çarçur edilmesi geliyor aklıma.

Askerimize kumpas kuranlar; TSK’ nın en önemli, en mahremine, en gizli dosyalarına, planlarına el koyanlar, koyduranlar ve bunlara müsaade edip sahip çıkanlar geliyor aklıma.

Tam ”İNANACAM ” ..! ŞEREFSİZ AMERİKA,İSRAİLİN, İNGİLTERE ve FIRANSA’ nın Terörist olduğunu bile bile, Erbakan ve Kılıçdaroğlu’nun “Emeryalistlerin oyununa gelipde sakın Suriye politikasına bulaşma” diye ısrarlı uyarılarını dinlemeyip; MASUM, ÜSTELİK DE MÜSLÜMAN İNSANLARIN ÖLDÜRÜLMESİNE, bu islam ülkelerinin PARÇALANMASINA DESTEK OLUNMASI GELİYOR AKLIMA… VE ÇOK CANIMI YAKIYOR … Çünkü bu iş burada bitmeyecek, ileride bizden tazminat isteyecekler ve ödetecekler..

Aklıma daha daha sayamayacağım haksızlık, hukuksuzluk, adaletsizlikler geliyor….

İlk önceleri inanıp verdiğim oylarımı geri alıyorum. Önümüzdeki SEÇİMLERDE bunları düşünerek oyumu kullanacağım… UMARIM DAHA GÜZEL GÜNLERİ GÖREBİLİRİZ…