ALLAH’I TALİ KILAN SELA ŞİRKTİR, İFTİRADIR..

İSLAMDA YERİ OLMAYAN ve SADECE TÜRKİYE’DE UYDURULUP OKUNAN “SELA” BU DİNİN NE HALE GETİRİLDİĞİNİN AÇIK BİR KANITIDIR.. Bir cahil çıkıp “Şurada şunu da şu şekilde okuyalım” diyor, okunuyor ve artık islamın şartı gibi görülüyor. Aslında böylece “MUHAMMEDİ İSLAM YOK EDİLİP” YEZİD DİNİNE HİZMET EDİLİYOR..

Corona virüse karşı her gece, Cuma namazları öncesi ve biri öldüğünde camilerden okunan selanın anlamını biraz düşünelim. Bu şirk içerikli metinle Virüse karşı Allah size şifa mı verecek !?

– Ey Allah’ın Resulü, salat ve selam senin üzerine olsun!
– Ey Allah’ın Habibi, salat ve selam senin üzerine olsun!
– Ey Allah’ın Arşının nuru, salat ve selam senin üzerine olsun!
– Ey Allah’ın mahlukatının en hayırlısı, salat ve selam senin üzerine olsun!
– Öncekilerin vede sonrakilerin Efendisi, salat ve selam senin üzerine olsun!
– Hamd alemlerin Rabbi olan Allah’a mahsustur..

* Öncelikle Kuran’a göre, ALLAH’tan başkasına seslenilmez.. Selada ise son cümle haricinde direk olarak hep peygambere sesleniş var..

* ALLAH Kuran’ın hiçbir yerinde peygamberimize “Habibim/Sevgilim” diye hitap etmez!.. ALLAH, sevgili edinmez!..

* “Öncekilerin ve sonrakilerin Efendisi” Muhammed peygamber değil, Alemlerin Rabbi olan ALLAH’tır.. Muhammed peygamber yalnızca ALLAH’ın kulu ve elçisidir ve bu tip abartılı övgülerden uzaktır..

* Muhammed peygamberi abartılı olarak öven cümlelerin ardından, son cümlede “Hamd/Övgü ALLAH’a mahsustur” ifadesi de adeta dalga geçer gibi ve düşünmemiz için yeterli duruyor..

* Bütün çarpıklıklar ve yanlışlar bir yana; Corona virüse karşı, biri öldüğünde veya Cuma salâtı için çağrı yaparken neden Muhammed peygamber övülüyor? Eğer illaki birini öveceksek, Övgünün Alemlerin Rabbi olan ALLAH’a olması gerekmez mi?

                  Ayhan Sülün