öldürülüyoruz

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi
Gürcan Cavlak

Öldürülüyoruz ey insanoğlu uyanın!

Putin: Batı Hükümetleri, Chemtrails ile Gezegeni Yok Ediyor
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batılı hükümetlerini Dünya iklimi değiştirmek ve nüfusu zehirlemek için tasarlanan kimyasal püskürtme operasyonları ile Dünya’nın çevre coğrafyasının manipüle edilmesinden ötürü suçladı.
Rusya Başbakanı bir bağış toplama etkinliğinde konuşurken açıklamalar yaptı, kimyasal maddelerin yeryüzünün atmosferine kimyasal yollarla püskürtülmesinin bazı şirketler tarafından finanse edildiğini ve batılı devletlerin hükümetlerince de onaylandığını iddia etti.
Putin, gezegenimizin iklimini değiştirmenin risklerinden “derinden” endişe duyduğunu ve “doğaya karşı” ve “nüfus kontrolü ” peşinde olanların ” küresel bir tehdit” yarattığını söyledi.
YNW ,St. Petersburg‘da bir yardım bağışında, Başkan Putin’e, Batılı hükümetlerin atmosferik püskürtme operasyonlarını ve hava düzenleme programlarının, “insanlık tarihinde yeryüzünün yaşamı ve sağlığı üzerine etkilerini sordu.
Putin, “bu saldırının boyutlarının En büyük tehdit veya ikinci en büyük tehdit veya üçüncü” olarak ifade edilmesinden çok önemli olan bunun ciddi bir saldırı olmasıdır dedi.
Putin : Bu ciddi bir saldırı. ” “Amerikan hükümetinin hala operasyonlarını kabul etmeyi reddetmesi dikkat çekici. Bilimsel veriler herkesin görebileceği bir yerdedir. Hükümet bu işlemleri yaptığını itiraf etmezse, insanlar bu konu hakkında nasıl ciddi önlemler talep edebilir? “dedi.
” dünya bir bütün olarak bu yapılan eylemlerin sonuçlarına maruz kalacaktır.
Jeomühendislik ve iklim manipülasyonunun ozon tabakasına zarar verdiğine dair kanıtlar ortaya çıktığı için, dünya, bir kriz noktasına ulaşacak ve iyileşemeyecek olmasından korkuyoruz. Bunların sonucunda zarar görmüş hastalıklı bir vücut gibi zehirlenen toprak ölmeye bırakılacaktır.
Putin‘e göre alternatif her zaman olduğu gibi. Toprağın, suya ve havaya basit, saygılı muamele edilmesi.
Putin, vatandaşlarına dünyanın püskürtme bölgelerinde vakit geçirmesi yönünde tavsiyede bulunup bulunmayacağını sorulduğunda, insanlara tatillerinin tadını çıkarmalarını söylemeyeceğini söyledi. “Ancak insanları bu konuda eğitmeye ve akıllı kararlar vermeye teşvik ediyorum.” dedi..
Kaynak Neonnettle