R.O.Kütahyalı – Nagehan ALÇI / İKİ VATAN HAİNİ, İKİ HALK DÜŞMANI!..

İKİ VATAN HAİNİ, İKİ HALK DÜŞMANI!..
Kocası R.O.Kütahyalı ülkeden tüymüş, eşi Nagihan Alçı da bu gün, okurlarından özür dilemiş…

Bir ulusu yıkmak için daha çok silaha, daha çok bombaya, daha çok tanka, uçağa ihtiyacınız yok; daha çok satılmışa, daha çok işbirlikçiye, daha çok kendi öz askerlerini arkadan vurana, daha çok halk düşmanına, daha çok vatan hainine ihtiyaç vardır!.

Çünkü “MUSTAFA KEMAL ATATÜRK KALESİ” başka türlü yıkılamazdı!

İşte size, insanlık ve halk düşmanı, vatan hainlerinden bir ikili…
Emperyal Faşist ABD, ülkemiz ve bölgesel amaçlarına hizmet edecek, bir dediklerini iki etmeyecek, ülkemizde kukla bir hükümetler kuruyorlardı… En sonunda da koşulsuzca hizmetlerinde olan AKP’yi kurdular; vurguna, talana, çalıp çırpmaya, bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük önderi, kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ve devrimlerine olmayacak ölçüde düşmanlığına susamışların Partisi..
Her dönemin “kukla iktidarları” çevresinde çakalları ürküten, akbabaları ve leş kargalarını iğrendiren, yılanları utandıran satılmış “KALEMŞÖRLER” sarar.. Bunlar; yat, kat, yalı, milyon dolarlar adına olmadık vatan hainliği, olmadık halk ve insanlık düşmanlığı yaparlar; hem de adına demokrasi, özgürlükler, yeni bir düzen kurma, milliyetçilik ve Müslümanlık adına, ecdatlarımız koyarak.. Aynı küresel merkezlerdeki “PARA BABALARI”ın alçakça yaptıkları yalanlarla.. İşlerini gördükleri bağlı oldukları güçler, kullanıp atınca da; biz yanıldık, özür diliyorum, allah bizi affetsin,… derler!

Oysa ülke ve halk geçmişini ve geleceğini kaybetmiş; ülkede binlerce ananın bağrına şehit ateşleri düşmüş, bunların yalakalığı gereği ülke insanının her biri diğerine düşmanlaşmış ve birlik bütünlüğü yok edilmiş; umurlarında bile değil!

Evet; bunlar, sahip oldukları, bir çakal sürüsünün iştahıyla içtikleri kanlarla yasaların, vicdanlarının ve Tanrı’nın adaletinden kaçabilirler ama insanlık ve ülkemizin tarihinden asla!!!

Çünkü bunlar hayatın ve hayatımızın düşmanı!
Çünkü bunlar; yurttaşlığın, kardeşliğin, her tür insani erdemlerin, bütün güzelliklerin, yurtseverliğin, insan sevgisinin, düşmanlarıdır!

Çünkü bunlar; düşenin, mazlumun, yoksulun, cehaletin üzerinde “Akbabalar” gibi tünerler! Çünkü bunlar; çakal sürüleri gibi artakalan leş için pusuda beklerler! Çünkü bunlar; düşmandan da düşman! Çünkü bunlarda; utanma, arlanma, vicdan ve Tanrı korkusu yoktur!

Ama bunlar; güçlünün karşında, yasaların karşında, mallarının mülklerinin karşısında, namuslu emeğin ve zorun karşısında inim inim inlerler! Çünkü bunların türleri aynı, inançları ve ideolojileri farklı olsa da, aynı takımın “insan olmayan insan” sürüsüdür! Tıpkı yılan, çiyan, leş kargası ve Akbabaların aynı “türden” olmadıkları gibi!..

Ancak, bunları affeden bir ulus da; gaflet ve delaletinin, onursuzluk ve cesaretsizliğinin kurbanı olacaktır!
Olanca sesinizle haykırın! Tükürün bunların suratına! Tükürün ki, vicdanınızdaki adalet yerini bulsun!!!
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, sakal ve iç mekan
(ALINTI)