İSLAMIN SAPKINLARI İLAH ADININ HER DİLDE AYRI OLDUĞUNU BİLMEZ

TANRI-MANRI LAFINI BİR DAHA AĞZINA ALMA

NECİP ÇETİN yazıyor;

Sözde Müslüman birisi, benim herkesle paylaştığım bir yazımı okumuş.
Sonra da yazıma şu yorumu yapmış. Diyor ki; “ALLAH’a, “TANRI” diyorsun, sonra da Müslümanlık hakkında eleştirel yazılar yazıyorsun. Önce “Allah” demeyi öğren, sonra da şu Tanrı-manrı lafını bir daha ağzına alma. Sen, Tanrı ismini maksatlı kullanıyorsun. Ya da hayatında bir defa bile Kur*an’ı okumamış kara cahil bir Müslümansın. Çünkü bir Müslüman Allah ismi yerine Tanrı derse, dinden çıkmasa bile çok büyük bir günah işlemiş olur. Bak seni uyarıyorum, Müslümanlığı öğren, ondan sonra yazı yaz!” diye nasihat, eleştiri ve tehditle karışık bir yorum yapmış.

Bu kafadaki bir kişiye muhatap olmak istemediğim için cevap vermedim. Ama bu kadar saçma bir yorumu sizlerle paylaşmamın nedeni şudur: Geleneksel Müslümanların İslam anlayışı aradan 1400 yıl geçmesine rağmen hala ne düzeyde olduğunu çok açık bir şekilde herkes görsün istedim.

Türkçeye çevrilen Güzel Kur*an mealleri ve yazılan bunca Kur*an tefsirlerinin İslama ne kadar hizmet ettiği (!) anlaşılsın istedim.

Anlaşılsın da, Diyanet kurumunun ve bu kuruma bağlı olan 85 000 sözde din adamlarının (militan) din hizmetlerindeki başarılarını alkışlayın (!) istedim.

Şeytan ve şeytanın ordusu (hizbüş-şeytan) kimlermiş, gözünüzle görün elinizle dokunun istedim…

IŞİD ve EL-KAİDE ve diğerleri gibi, Müslümanların hangi öğretilerden esinlenerek beyinlerinin yıkandığını görün istedim…

Utanmaz, arlanmaz, üstelikte kendine Müslüman diyen bu adamlar, güzel Kur*an’ı da öne sürerek yobazlıklarını herkesin kabul etmesi için insanları zorluyorlar. Utanmadan, kendi örümcek kafalarına göre bu eylemlerine de, “cihat yapıyoruz” zannıyla kendilerini de böyle kandırıyorlar. Yazık çok yazık!

Değişime, dönüşüme tüm gücü ile direnen bu akıl yoksunu, mantık fukarası, vicdanı taşlaşmış, güya Müslüman bu güruhun şerrinden insanlığı, Yüce Tanrı muhafaza etsin ve korusun.

#NecipDEDE

Y O R U M L A R   :

TANRI-MANRI LAFINI BİR DAHA AĞZINA ALMA” diyen MECZUPLAR, ALLAH’a TANRI, TANRI’ya da ALLAH dendiğini, her dilde İLAH adının ayrı olduğunu bilmeyecek kadar OKUmayan, ARAŞTIRmayan sevgisiz cahillerdir!
O salaklara göre Allah’ın “OKU” emrine karşı çıkıp, OKUmayan, SORGULAmayan, ARAŞTIRmayan herkes, sadece İLAH’ına “ALLAH” dediği için CENNETe gidecek,

Namuslu, imanlı olup da “GOT” diyen İngilizler, “TANRI” diyen Türkler, “TENGRİ” diyen Ortaasyalılar, “ĞMERTİ” diyen Gürcüler, Acarlar, MABUTU diyen kızılderililer, kendilerine göre ilah adı kullanan Abhazlar, Çerkesler, Çeçenler ve diğer salt kendi dillerini kullananlar; arapçası olan ALLAH kelimesini kullanmadıkları için CEHENNEMe gidecekler. Üstelik bunların ölmüş olan ataları halen cehennemdeler.

Yobazların arasıra böyle densiz çıkışlerı da bir bakıma İYİ oluyor, çünkü konu irdeleniyor, irdelenince bilmeyenler gerçekleri duyuyor, bazı Türkler devamlı Allah adını kullanırken, türkçe Tanrı denmesini olduğunu öğrenince devamlı “TANRI” adını kullanmaya geçerek, aslına dönüyor.

işte dünyada İslam Ülkelerinin geri kalmışlığının ana sebebi: Tanrı’nın “OKU” emrini uygulamayıp, kendini İYİ insan sanan bu müptezellerdir.    (Ajanshaberal)