BORCUNU ÖDEMEYEN ANAMUR’LU FEYYAZ ŞERBETÇİOĞLU SİYASETE DEVAM EDİYOR MU

Anamur’un Muz Tüccarlarından Feyyaz Şerbetçioğlu, son seçimlerde Akp’den meclis üyeliği için seçimlere girmiş ama çok ümitli olduğu halde kazanamamıştır.

Ancak önümüzdeki seçimlere hazırlanmak üzere yine gönül verdiği Akp saflarından siyasete devam kararı verdi.

        AKP’Lİ ŞERBETÇİOĞLU BELEŞE Mİ KONDU?

Anamur’lu Mustafa ŞERBETÇİOĞLU kat karşılığı inşa ettirdiği binadan sözleşme hilafına 1 dükkan daha istedi.

Bu nedenle 1997 yılında Müteahhit ile mahkemelik oldular.

Anamurda ben bütün mahkemeleri kazanırım” diyen Şerbetçioğlu gerçekten mahkemeyi kazandı.

Yargıtay “müteahhit eksikleri tamamlar, kendisine düşen payını alır” diyerek mahkemenin kararını bozdu.

Şerbetçioğlu tekrar inşaat bitmiş ve oturulmakta olmasına rağmen “inşaat bitmedi” diye mahkemeye verdi, “Anamur’da ben kazanırım” diyen baba Şerbetçioğlu yine kazandı.

Ama bu davanın Yargıtay’dan yine döneceğini bilen avukatı Murat ADALI Müteahhide Feyyaz Şerbetçioğlu’nun cep telefonundan telefon ederek anlaşma teklif etti. (Tel kayıtlarında var)

Müteahhit, Şerbetçioğlu’nun istediği sözleşme dışında fazladan bir dükkanı kendisine vermeye razı olup, anlaşmayı yapmak üzere ANAMUR’a gitti.

2008 yılı Ekim ayında Mustafa Şerbetçioğlu’nun evinde toplantıda bulunanlar:

Mustafa ŞERBETÇİOĞLU ve Eşi bayan ŞERBETÇİOĞLU

Avukat Murat ADALI

Oğul Mustafa ŞERBETÇİOĞLU

Oğul Feyyaz ŞERBETÇİOĞLU

Müteahhit ve Polis arkadaşı Medeni KARTALKANAT

Otel Görevlisi Kemal bey ve Kemal beyin eşi

Yukarıdaki 10 kişinin huzurunda video çekimi altında bir sözleşme yapıldı ve imzalandı.

Ancak Avukat “bazı nedenlerle bu sözleşmenin ortaya çıkmaması gerekeceğini söyleyince,

müteahhit, iskan durumunu takip edecek olan, çok sevdiği ve çok güvendiği Baba Şerbetçioğlu’nun küçük oğlu Feyyaz’da bu sözleşmenin emaneten kalabileceğine izin veriyor.

Müteahhit, Feyyaz Şerbetçioğlu’nun 4 numaralı daireyi satıp, iskan masraflarının yapılarak artan miktarın kendisine gönderilmesini rica ediyor, Feyyaz bey kabul ediyor. Satacağı dairenin 50.000 TL değerinde satılmasına karar veriliyor.

Müteahhit, Feyyaz beye çok güvendiği için Yargıtay’a temyiz için baş vurmuyor.

Feyyaz evi satıyor ama “40.000 lira para kaldı” diyor, ve bu paranın 2.500 lirasını müteahhide peşinat olarak gönderiyor. (konuyla ilgili tel kayıtları var)

Ancak, aradan geçen uzun yıllara rağmen yanda resmi görülen Av Tüfeği bayii Feyyaz Şerbetçioğlu kalan 37.500 TL parayı halen sahibine göndermiyor, bu paraya tenezzül edip zimmetinde tutuyor.

Eğer müteahhide ulaşamadıysa bu gazete kanalıyla, veya müteahhidin Anamur’daki diğer tanıdıkları kanalıyla ulaşabilir ve emanetini vererek bu yazıyı sildirebilir. Zira Feyyaz beyin “Müteahhidin telefonunu kaybettim, ulaşamıyorum” dediği duyumu da alındı.

Eğer ulaşmak istemiyorsa; Müteahhidin kendisine olan güveni istismar edip emanete ihanetin cezasını, mutlaka İlahi adalet ya kendisine, ya çoluk çocuğuna, ya torunlarına verecektir. İleride gelecek böylesi bir belada, Anamurlular İŞTE İLAHİ ADALET TECELLİ ETTİ, FEYYAZ’IN GÜNAHINI NESİLLERİ ÇEKİYOR diyecektir.. Allah işini bilir)   şeklinde ifade edildi..

 

Y  O  R  U  M  L  A  R   :

————feyyaz namuslu görünür ama böyle konularda kardeşini bile satar. Yapmıştır.

Salihler@hotmail.com

————FEYYAZ BEY, BİRİNİN HIRSIZLIK DOLDURUŞUNA GELMİŞ, ÖYLE BİRİ DEĞİLDİ, HAYRET!

anamuzyum@hotmail.com

——–Bu ne açgözlülük böyle yahu..  Hani partililerin yemede doymaz tipleri var ya, bizim Feyyaz da onlardan biriymiş meğer.. Yahu Allahtan hiç mi gorkunuz yok be..  Hiç olmazsa ananızın babanızın saygınlığını korusanıza ayıp ayıp  VeliAld@hotmail.com

İYİ İNSAN OLARAK BİLİRDİK MEĞER BU FEYYAZ ŞERBETÇİOĞLU NE HARAMZADE ADAMMIŞ.. BAKALIM SAADETİ NE KADAR SÜRECEK.. ALLAH İŞİNİ BİLİR..    Aziz Sanem

Hayret, Yüzlerce yıl bu sayfalarda torunları tarafından, hatta torunların arkadaşları tarafından okunacak bu satırlar, Feyyazın yüzünü, akrabalarının yüzünü hiç mi kızartmaz? Billahi beklemezdim..      soralda@hotmail.com

 

 

1 comment