KİTAP OKUMAKTA ÖRNEK OLMAK

GELİŞTİREN ANNE BABA
ÖĞRETMEN – VELİ BİRLİKTE KİTAP OKUMA GRUPLARI

Değerli Öğretmen ve Veli Okurlarım;

Toplumsal gelişimimizde aile ve sınıf ortamlarının çok etkili olduğuna inanıyorum.
Geçen yıl yaptığımız gibi bu yıl da Öğretmen – Veli Birlikte Kitap Okuma Grupları çerçevesinde GELİŞTİREN ANNE BABA kitabını temin etmenizde yardımcı olmak istiyoruz.
Geçen yıl bu programa katılmış veli ve öğretmenlerden öğretmen – veli iletişiminde önemli gelişmeler olduğunu ve çocuklarımızın olumlu etkilendiğini belirten mektuplar aldık.

Bu okul döneminde velileri ile okuma grubu yapmak isteyen öğretmenlere 10 adet ve üzeri grup oluşturan öğretmenlere kitapçıda satış fiyatı 15 TL olan kitap, kargo ücreti dahil 10 TL’den adrese teslim edilecektir.
Kitaplar ıslak imzalı olacaktır.
Ayrıca “öğretmen veli sohbet toplantıları” organize eden öğretmenlerin her birine “Onlar Benim Kahramanım” adlı kitabımdan bir adet isimlerine imzalı gönderilecektir.

Özel ya da devlet okulunda öğretmen iseniz ve velilerinizle “öğretmen veli birlikte sohbet toplantıları” yapmak istiyorsanız, lütfen senay.taskin@remzi.com.tr adresine ilgilendiğinizi yazın.
Remzi Kitabevi yapılması gereken işlemlerle ilgili sizi bilgilendirecektir.

Kitapla ilgili gelen yüzlerce olumlu mektup beni mutlu ediyor; umarım sizin yardımınızla daha çok aileye ulaşmamız mümkün olur.
Gelecek hepimizin geleceği!
Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Selamlar, sevgiler

Doğan Cüceloğlu