ÇEVREYİ KİRLETEN ÇARŞI’CILAR, BEŞİKTAŞ’A TARAFTAR KAYBETTİRİYOR

Beşiktaşın, kendilerini “ÇARŞI” diye isimlendirdikleri samimi Beşiktaş sevdalısı bir taraftar gurubun oluşturduğu birliktelik, daha sonra kontroldan çıkmış, etrafa gelişigüzel yazdıkları çizdikleri saygısız kelime ve görüntüler nedeniyle, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün taraftarları alabildiğine azalmaya devam ediyor.
Herkesin malümu olduğu gibi SPOR denince, barışa ve sevgiye hizmet eden en etkin kurum olduğu akla gelir.
Ama, Beşiktaş’ın bu acayip taraftar gurubu (saygıdeğer çarşı mensuplarını tenzih ederim) her yerde barış değil, terör estiriyor.
Güzel bir hizmetle, ve büyük harcamalarla inşa edilen alt ve üst geçitler, apartmanların bahçe duvarları, hurda bir arabanın üstü, tuvaletler, harabeler, tren helaları ve benzeri her yerde, güzelim Beşiktaş amblemini bir kenara atıp, kendilerine yakıştırdıkları sözde bir ÇARŞI amblemi yapıp, tehdit yazıları yazıyorlar.
Mesela bu tehditlerden biri de “AKILLI OL, ÇARŞI BURADAYani bu tehdidin yazıldığı yere yakın bir yerde Beşiktaş taraftarlarından ÇARŞI gurubunun densizlerinden birileri var, gelir seni döverim haaa” diyor.
Şimdi bunu yazan densizin sporla, sevgiyle, barışla, Beşiktaş gibi tarihi bir kurumla ne ilgisi olabilir?
Bu tip densizler ne anlar sevgiden, sadakattan?
Ne yapıyor bu densiz, “devletin büyük masraflarla inşa edip boyayıp, insan ruhuna hitap eden bir şekilde süsleyip boyadığı ve insanların hizmetine sunduğu bu alt geçidi, biz çirkinleştiriyor, devlet bir daha boyayıp düzeltsin, halkın parasını yeniden harcasın, devlet zarar etsin” diyor.
Bumu delikanlılık, bumu taraftarlık?
Apartmanların duvarlarına çirkin yazılar yazıp, o apartman mensuplarının masraf edip, bu pislikleri temizlemesini istiyor, bumu Beşiktaşlılık?
Şimdi o apartmanda oturan diğer büyük takımların o binadaki Beşiktaş taraftarlarıyla alay etme hakkı doğmuyor mu? Onların arasındaki Beşiktaşlılar utanmıyor mu sanıyorsunuz?
Bu utançtan dolayı lanet olsun deyip taraftarlıktan vaz geçip diğer taraftarların arasına katılmaların çoğaldığını bilmemek ahmaklık olur.
PKK pislikleri, bir orman yakıp millete zarar verince nasıl içimiz yanıyor da, onlara nefretimiz çoğalıyorsa, bir alt/üst geçidimizden geçtiğimizde, yada apartmanımızın, bir umumi tuvaletin içinde, okulun bahçe duvarında gördüğümüz bu ÇARŞI pislikleri de, Beşiktaş gibi kutsal bir kurumumuza olan sevgiyi nefrete dönüştürüyor.
Beşiktaş taraftar sayısının düşmesinin ana sebebi bu asilerin pisliklerinin görüntüsünden başka bir şey değildir.
Beşiktaş yöneticileri bu pisliğin, bu onursuzluğun çaresine bakmalı, asil Beşiktaşlıları bu utançtan kurtarmalıdır.