LÜTFEN AYAĞA KALKIN VE…

Elçilere bakın!

1)Hollanda-Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli!
Normal düzende bu adamı değil Büyükelçi, Bakanlığına kapıcı yaparlar mı bilemem? Adam, Milletvekilliği yapmış, 1 milyon TL karşılığı “İmar Hırsızlığı” yapmak suçlamasıyla, AKP Genel Başkan Yardımcılığından atılmış, 2 hastanesini izinsiz olarak kaçak tünelle yeraltından birbirine bağlamış biri!
15 Temmuz’un baş aktörü, 250 kişinin ölümünün sorumlusu Darbeci General Mehmet Dişli’nin kardeşi! FETÖ’nün elemanı! Para işlerini iyi bilir!

Soru şu; Sizce böyle biri, hangi amaç için Büyükelçi yapılır?

2)Malezya-Kuala Lumpur Büyükelçisi Merve Kavakçı!

Büyükelçi Müslüman kızımız, “Kutsal Kitabı İncil’in” üzerine el basıp ABD Vatandaşı oldu. Gencecik ömrüne, şimdiye dek 3 evlilik sığdıran, üçünden de boşanan, şimdilerde İtalyan bir işadamı ile 4’üncü evlilik hazırlığı yapan Merve Kavakçı, (yıkılması için özellikle çalıştığı) T.C Devletinin bir Büyükelçisidir.
Boşandığı üç kocası da, ilim sahibi ve itibarlı insanlardır. “Niye boşandınız” dendiğinde, canımızı zor kurtardık, dercesine şükretmekteler. Birinci eşi Ahmad Abushanab ile adamın evli olduğunu bilerek evlendi. İkinci eş Bekir Lütfü Yıldırım’ın ifadeleri kanınızı donduracak derecededir. Üçüncü eş Cihangir İslam, saygın bir tıp adamıdır. Sözüne güvenilir, saygın bir kişiliği vardır.

Böyle biri, hangi amaçla Büyükelçi yapılır?

3)Çekya-Prag Büyükelçisi Egemen Bağış!

Gençliğinde, ABD’ye ziyarete gelen işadamlarına eskortluk yapıp geçimini sağlayan, Reza Zarrab’tan aldığı rüşvetler yüzünden, Bakanlıktan uzaklaştırılan bu kişi, 6,5 yıl boyunca İstanbul Büyükşehir Belediyesi kadrosundaki şoför ve arabayı kanunsuzca kullanmıştır.

Bu şahsın, İslam Dini ile açıkça ve alçakça alay etmesi mi ilginçtir, başörtüsünün savunulmasını İslam ile eşdeğer tutan AKP Genel Başkanı tarafından, bakara-makara rezaletinin görülmemesi mi ilginçtir, üstüne üstlük adamın Büyükelçi yapılması mı ilginçtir, takdir sizlerin!

Böyle biri, hangi amaçla Büyükelçi yapılır?

Değerli Okurlar;
Neden Büyükelçi yapıldıkları anlaşılamayan bu özel kişilerden bir demet daha sunalım. Ayşe Hilal Sayan Koytak– Kuveyt, Emin Önen– Pekin, Murat Mertcan- Tokyo, Katar- Fikret Özer, Singapur Büyükelçisi Murat Lütem! Özel olarak Büyükelçi yapılmış dokuz kişi daha var!

Şimdi birlikte mantık üretelim;

-Erdoğan, yakınları ve eski yeni Bakanlarının bir kısmının, Türkiye dışındaki milyarlarca dolarlık mal varlığına el konulmasıyla ilgili ABD Temsilciler Meclisinin kararı var mı? Var. Erdoğan’dan bu konuda bir itiraz var mı? Yok.

-Sarayın 11 uçağı var mı? Var. Bunların uçuş planları gizli midir? Top Secret.

-Bu uçaklar, tüm uçuşlara kapatılan eski havalimanından mı uçar? Evet.

-Bu uçaklar, dünyanın her yerine uçup, diplomatik kurye taşıdıkları gerekçesiyle aranmadan o ülkelerdeki Türk Büyükelçiliklerine taşıma yapabilirler mi? Evet.

-Türk Devletinin toprağı sayılan Büyükelçiliklerde depolanan malları, kimse arayabilir mi? Büyükelçiler izin vermeden, kimse arayamaz.

Size bir sorum var; Danıştay kararına rağmen, 2016’dan beri niçin yaz saati uygulamasına devam ediyoruz?
-Enerji tasarrufu sağlıyor muyuz? Aksine , daha fazla kayıptayız.
-Malezya-Katar-Suudi Arabistan, Myanmar gibi Müslüman ülkelerle aynı anda namaza durmak için mi?
-Yoksa bu akıl dışı uygulamanın nedeni, o ülkelerdeki bankaların kapanış saatlerinde eşitlik sağlanması için mi?

Kendilerini hala Türk Devletinin emrinde sayan Dışişleri kadroları ve Milli İstihbarat teşkilatımızın değerli kadroları!
İki kurumumuzun sadece Türk Devleti ve Türk Milletine bağlı kadroları!

Verdiğiniz şehitleri de mi unuttunuz? Neden korkuyorsunuz? Susmakla Türk Milletine ihanet ettiğinizi fark etmiyor musunuz?

Gırtlağından Türk Milletinin lokması geçmiş bir vatan evladı kalmadı mı?
Lütfen ayağa kalkın ve Türk Milletini aydınlatın…

Sağlık ve başarı dileklerimle

Rifat Serdaroğlu