ETRAFTA KASET FURYASI MI VAR?

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı

Evrensel düşünce platformu

BUNDAN SONRA DÜNYA BASINI DAHA ÇOK YAZACAK ERDOĞAN’IN O MEŞHUR FUHUŞ KASETLERİNİ.

FETÖcü diktatör Erdoğan’a son uyarımızdır: Gider halinle Hitler gibi zalimlik ve katliamlar yapmadan istifa ederek savcılara teslim olup yaptığın bütün pisliklerin ve vatan hainliklerin hesabını vermeni istiyoruz.

Alacağın hapis cezalarına razı olmanı ve kaderine razı olmanı bekliyoruz.
Aksi taktirde bir çok kadınlarla yaptığın fuhuş olaylarını isimleriyle birlikte açıklarız.

Başta eski çalışma bakanı N.Ç,
Sahnelerde ve televizyonlarda sanat müziği söyleyen bayan,
Kanal D de haber sunan bayan,
Haber Türk’de tartışmalara katılan bayan, Amerika’da satın aldığın Muhammed Ali’nin çiftliğinde yeğenin korumasında yaşayan ve bakılan 27 yaşındaki engelli kızını ve annesini,
Ve diğer kadınlardan doğma gayri resmi kayıtlı olan 5 çocuğunu ve annelerini belgeleriyle birlikte açıklarız.

Basında Bülent Arınç ile çok sıkça geçmiş kaset olayını… eski uzun boylu sportif bakanla da yakınında olan evli bir bayanla olan ilişkilerini de açıklarız ve dolasıyla aile boyu rezil olursunuz.

Aksi taktirde “kardeşim” dediğin parti kurucusu A.G ün evli eşiyle orkide yağların sahibi iş adamı Ahmet Küçükbayır’ın İzmir’deki villasındaki ceza evinden çıktıktan sonra bir araya gelerek gizli çekilmiş 9 dakikalı fuhuş kasetini yayınlarız.

Unutmayın ki bu kaset yayınladığı zaman bir kısım AKP ve MHP camiasında olan namuslu milletvekili ve kadrolar kendi elleriyle senin gibi diktatör ırz düşmanlarını paramparça edecekler ve savcı-hakimlere yargılama hakkı dahi tanımıyacaklar..

Uçkuruna düşkün ırz düşmanı Erdoğan’ın kendi hallerinin Saddam Hüseyin veya Çavuşesku gibi kötü olmasını istemiyorsa istifa etmesini bekliyoruz.

Eğer kan döktürmeden istifa ettiğin taktirde kasetleri sadece mahkemeye teslim ederiz.
Başkaca yerde yayınlamadan sattığın fabrikaların-senin organize ettirdiğin sahte 15 temmuz darbesinde katlettirdiğin askerler, sivil halk ve her türlü vatan hainliklerinden dolayı alacağın cezalardan kaderine razı olursun.

Atatürk’ün kurduğu vatanımızda senin gibi yalancı, zulümcü ve diplomasız bir ırz düşmanı diktatörden kurtulmuş olur.
Saygılarımla 16 Mayıs 2020 Metin Güler

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi hükümet olarak yönetenlerin, bizleri yöneten AKP ve MHP genel başkanları Erdoğan-Bahçeli dahil genel başkan ve yardımcıların ve bir çok milletvekillerin tek tek kasetlerini yayınlıyoruz dedik ve yayınlamaya başlarken.
Saygılarımla 14 Mayıs 2020
Metin Güler

https://www.facebook.com/916927388379845/posts/3829313997141155/

ERDOĞAN’IN KASETİ 2 TV KANALINA VE 1 PARTİ GENEL BAŞKANINA VERİLMİŞ.
https://youtu.be/C8eFLp-JLuY