AV. AHMET İHSAN ARGUN YİNE BOŞANIYOR

Avukat Ahmet İhsan ARGUN’un son eşi Funda TAŞTEKİN hanımefendiden de boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

Argun’un, Ankara barosuna kayıtlı olduğu halde, “sadece emekli maaşım var” diyerek vereceği nafaka miktarını düşük tutmayı başardığı gibi; özel eğitim ihtiyaçlı ortak çocukları T.S.Argun‘un yıllardır süregelen eğitim masraflarını ödemekten de kaçınmıştır.

Sağlık nedeni ile annesi çocuğuna bir süre bakacak durumda olamadığı dönemde, çocuğa bakmamak için anneye çok ağır ithamlarda bulunmuş, çocuğunu 6 ayda sadece 1 defa yatılı alıp, kendi çocuğuyla ilk defa şahsen ilgilenmiştir.

Bir kez de 2 saatlik görüşme sonrası geri getirmiş olduğu ifade edilmiştir.

Baba Argun, “çocuğa daha fazla bakamayacağını” söylemiş, anne Funda TAŞTEKİN’e toplamda 950₺ nafaka ödediğini hatırlatmıştır.

Anne Funda hanımefendinin ifadesine göre, çocuğun sadece özel eğitim gideri ayda 1400₺ +ulaşım masrafları vardır. Ama sayın ARGUN’un baba olarak 950₺’den başkaca masraflara katkıda bulunmadığı ifade edilmektedir. Baba Argun, iki dönem de evden uzaklaştırma cezası almış olduğu ama bunu da defalarca ihlal ettiği öğrenildi.

Ahmet İhsan ARGUN, Funda TAŞTEKİN ile avukatı Figen AKDOĞAN ve davada tanık olan kişilere hakaret ve tehdit eylemlerinde bulunduğundan dolayı, Ankara Barosu Kadın Hakları Merkezi ve Avukat Hakları Merkezi tarafından müştekiler koruma altına alınmıştır.